Projecten

b.y. Kids vakantieweekend – 23 t/m 25 september 2022

100 eenoudergezinnen hebben een onvergetelijk weekend op vakantiepark Landal Rabbit Hill gehad. De gezinnen die hiervoor geselecteerd zijn door de coaches van expertisecentrum Kind en Scheiding en Villa Pinedo, zijn gezinnen die dit het hardst nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat de financiële middelen er niet (meer) zijn door de scheiding van de ouders, er een vechtscheiding heeft plaatsgevonden of de kinderen een lastige tijd hadden tijdens of na de scheiding. Focus van het weekend is volledig op het kind gericht. Er waren tal van activiteiten, (sport)workshops en optredens van bekende artiesten (Flemming, Stefania, Douwe Bob) georganiseerd. Ook was er quality time met het gezin om zo samen te kunnen genieten van dit onbezorgde weekend. Waarin gezinnen volledig werden ontzorgd: diner in het restaurant, vers ontbijt bezorgd bij het huisje en lekker gourmetten.

 

b.y. Kids vakantieweekend – 22 t/m 24 september 2023

Tijdens de tweede editie van het b.y. Kids vakantieweekend hebben 126 eenoudergezinnen genoten van een heerlijk weekend op vakantiepark Landal Rabbit Hill. Wederom zijn de kinderen die dit het hardst kunnen gebruiken geselecteerd door diverse instanties. Terwijl de kinderen konden deelnemen aan diverse workshops, zoals graffiti, een wandeling met een boswachter en een poolparty, hadden ouders tijd om onderling ervaringen uit te wisselen of tips aan een professional te vragen.
Het was wederom een onvergetelijk weekend!

Landal Rabbit Hill 2022

b.y. Kids vakantieweekend – 2025 – meer informatie volgt

Deelnemers

Reacties van enthousiaste deelnemers van onze 2022 editie:

“Wat voelden we ons bijzonder en wat hebben jullie het ontzettend goed geregeld. Het was ons eerste weekend weg met ons 2-en en samen hebben we besloten dat dit het leukste weekend ooit was. Heel erg bedankt voor het fijne en waardevolle weekend!”

“We zijn enorm verwend, in de watten gelegd en verrast! Ik heb enorm genoten met mijn kids, zij hebben enorm genoten en ook het thema scheiden is op een fijne manier weer even onderwerp van gesprek geweest. Ook de herkenning, zien dat ze niet de enige zijn, is zeer waardevol. Onze enorme dank voor de goede zorgen en dit mooie initiatief!”

Reacties van enthousiaste deelnemers van onze 2023 editie:

“Mijn kinderen en ik hebben echt een super weekend gehad. Ik had het gevoel alsof we een prijs gewonnen hadden. We zijn echt helemaal opgeladen en we hebben heerlijk genoten!! Iedereen was super aardig!! En er hing een fantastische vibe!”

“Jullie hebben ons heel blij gemaakt. Wat een leuk programma en je hoeft niet de bedden af te halen en schoon te maken bij vertrek. Dat is zo fijn als je altijd alleen de kar moet trekken. De kids waren helemaal door het dolle heen! Wat ontzettend leuk dat jullie dit hebben gedaan, echt geweldig”.

“Mijn zoon en ik hebben echt genoten, onze band is al goed maar is nu nog een stukje beter. Erg goed geregeld allemaal en de huisjes en omgeving waren echt top. Ontzettend bedankt, wij hadden dit weekend voor geen goud willen missen.”